סלט ארוגולה, מוצרלה וסברס

כמעט בלי חיתוכים ובמינימום עבודה - סלט גס למראה אבל עדין טעמים, עם ארוגולה פריכה, מוצרלה טובה וסברס טרי

אביבית פריאל, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט ארוגולה מוצרלה וסברס של אביבית פריאל.
אביבית פריאל, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

את הנוסחה לסלט הזה מומלץ לאמץ ולגוון גם עם גבינות אחרות ופירות קיץ שונים.

*לגרסה טבעונית, אפשר לוותר על המוצרלה.

רכיבים

  • צרור ארוגולה

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כף חומץ בלסמי מיושן

  • מלח ופלפל שחור

  • 1 כדור מוצרלה די בופאלו, בצוע ביד

להגשה:

  • פלפל צ'ילי אדום פרוס דק

  • חופן שקדים קלויים (לא חובה)

  • חופן אגוזי לוז קלויים (לא חובה)

הוראות הכנה

מתבלים את הארוגולה בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.

מסדרים את הארוגולה בצלחת הגשה ומפזרים מעל סברס ומוצרלה. אפשר לקשט ולגוון עם פלפל צ'ילי, שקדים או אגוזי לוז.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ