סלט שרימפס, אבוקדו ונבטי חמנייה

הפטנט כאן הוא לחלוט את השרימפס ולהשקות אותם מיד במיץ לימון ושמן זית. כך הם סופגים את הנוזלים ויוצאים עסיסיים

שי לי ליפא
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שי לי ליפא
סלט שרימפס, אבוקדו ונבטי חמנייה. כתיבה וסגנון: רותם ניר |צילום: דן לב

רכיבים

  • 750 גרם (נטו) שרימפס נקיים וקלופים עם הזנב

  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 אבוקדו גדול חתוך לקוביות בגודל 2 ס”מ

  • 1 חופן גדול נבטי חמניות

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. חולטים את השרימפס כשתי דקות רק עד שמוכנים. מסננים היטב ומעבירים לקערה. יוצקים מיד מיץ לימון ושמן זית ומערבבים. מצננים כ-10 דקות.

מוסיפים אבוקדו, נבטים, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ