סלט קינואה, ירקות שורש וטונה

אחד הפתרונות הכי קלים ופשוטים למי שרוצה לשבוע מבלי לבשל

פרידה רז, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פרידה רז, שפית אורחת
סלט קינואה, ירקות שורש וטונה עם לימון של שפית פרידה רז.צילום: טל סיון־צפורין

רכיבים

  • 1 קופסת טונה בהירה בשמן

  • 1 כוס קינואה

  • 2 גזרים קלופים

  • 1 סלק קלוף

  • שורש סלרי קלוף

  • 1 כוס עדשים שחורות מבושלות

  • 1 בצל ירוק קצוץ

  • עלי נענע קצוצים

  • עלי פטרוזיליה קצוצים

  • מיץ מלימון אחד

  • 2-4 כפות שמן זית

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

1. מבשלים את הקינואה במים עד שהיא מוכנה (כרבע שעה), שוטפים ומסננים.

2. חותכים את הגזרים, הסלק ושורש הסלרי למקלות דקים או מגררים בפומפייה גסה.

3. מערבבים בקערת סלט את הקינואה, העדשים, הירקות והעלים הירוקים.

4. מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים ומפזרים את נתחי הטונה מעל.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ