סטייק כרוב סגול ברוטב יוגורט וסחוג

כשצולים כרוב בגריל הוא הופך שחום ומתקתק, אבל לא מאבד לגמרי את הפריכות. הרוטב יכול להתחלף לפי החשק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סטייק כרוב סגול ברוטב יוגורט וסחוג של זהר ורן שמואלי.
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
40 דקות

כאן השתמשנו ביוגורט עם סחוג, אבל אפשר גם איולי, רוטב צלפים ואנשובי או סתם שבבי פרמזן, שנמסים במגע עם הכרוב החם.

רכיבים

  • 1 כרוב סגול קטן

  • שמן זית למריחה

  • מלח גס

  • פלפל שחור גרוס

  • 4 גבעולי תימין רק העלים

לרוטב:

  • 1 גביע יוגורט

  • 1 כף סחוג ירוק

הוראות הכנה

1. פורסים כרוב לשישה חלקים מכיוון הגזע ומוודאים שהפרוסות נשארות מחוברות אליו.

2. מחממים מחבת פסים או גריל לחום בינוני-נמוך.

3. מברישים את פרוסות הכרוב בשמן זית ומתבלים במלח, פלפל ותימין. צולים 20 דקות מכל צד או עד שהכרוב משחים יפה וגם מתרכך - כמו סטייק טוב.

4. מערבבים יוגורט עם סחוג ומגישים עם הסטייקים של הכרוב.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ