סלט שורשים ועשבים טריים

יש דבר כזה סלט חורפי? השף אמיר מרקוביץ' מכין סלט מעודן עם טעמים מקומיים מכל מה שיוצא כעת מהגינה

אמיר מרקוביץ', שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר מרקוביץ', שף אורח
סלט שורשים ועשבים טריים של שף אמיר מרקוביץ'.צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

רכיבים

  • 2 גזרים קלופים

  • 2 ראשי שומר נקיים

  • 1 סלק קלוף

  • 1 שורש סלרי קלוף

  • 1 קולרבי קלוף

  • 1/4 כוס מיץ לימון

  • קורט מלח

  • קורט פלפל שחור גרוס

  • כוס שמן זית

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה

  • 1/4 כוס נענע קצוצה

  • צרור עירית קצוצה

הוראות הכנה

1. פורסים דק את כל הירקות בסכין או בחותכן ירקות (מנדולינה) ומניחים אותם בקערת ערבוב.

2. מתבלים במיץ לימון, במלח ובפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים שמן זית תוך כדי ערבוב. מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים היטב ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ