סלט טונה אדומה, אנדיב ודובדבנים

סלט שהוא ארוחה קיצית בקערה, מנה עם השפעות מהמטבח הגאורגי, לרבות השילוב המופלא בין הכוסברה לדובדבנים והפיסטוקים

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמוס שיאון, שף אורח
סלט טונה אדומה, אנדיב ודובדבנים של עמוס שיאון.צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו

רכיבים

  • 200 גרם טונה אדומה טרייה פרוסה לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ

  • 1 אנדיב סגול מפורק לעלים

  • 1 בצל סגול פרוס דק

  • מיץ מלימון אחד

  • 2 כפות שמן זית

  • פלפל חריף פרוס דק

  • 1 שן שום כתושה

  • קורט מלח

  • 10 דובדבנים מגולענים

  • חופן עלי כוסברה, יבשה קצוצה

  • חופן פיסטוקים קלויים במחבת

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, מתקנים תיבול ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ