סלט נקטרינות עם גבינת עזים וטרגון

נקטרינות אוהבות עלים ירוקים וגבינות עזים. מעבר לזה, הכל פתוח בסלט הזה

אוריה גבע
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט נקטרינות עם גבינת עזים וטרגון .
סלט נקטרינות עם גבינת עזים וטרגון .צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף
אוריה גבע
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

הן סמוקות לחיים, מתקתקות ואלגנטיות לפחות כמו פירות יער, אך זולות מהם בהרבה וזמינות לאורך כל הקיץ. מה תעשו עם נקטרינות במטבח?

רכיבים

  • 5 נקטרינות גדולות ועסיסיות, חתוכות לפרוסות דקות

  • 100 גרם גבינת עזים צעירה מפוררת (סנט מור או פרומעז)

  • 1 בצל שאלוט פרוס דק

  • 2 ענפי טרגון עלים מופרדים מהגבעולים

  • צרור קטן עלי ארוגולה

  • 2 כפות שמן זית

  • פלפל שחור פלפל שחור גרוס

  • מלח

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ