סלט פיקנטי של פפאיה, תרד ופילה בקר

תכונותיה המפליגות של הפפאיה הופכות אותה לנכס בתחומים רבים. גם במטבח מדובר באוצר בריאותי, כאן בסלט עם שילוב טעמים משגע, שופע ברזל וויטמין C

שי לי ליפא
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שי לי ליפא
סלט פיקנטי של פפאיה, תרד ופילה בקר.צילום: דניה ויינר | ייעוץ: דפנה בוסאני

רכיבים

  • 400 גרם פילה בקר מיושן

  • פלפל שחור טחון טרי

  • 2 כפות שמן זית

  • 1/2 פפאיה בינונית חתוכה לקוביות בגודל 2 ס''מ

  • 1 כוס דחוסה עלי בייבי תרד

  • 1 פלפל צ'ילי פרוס לעיגולים דקים

  • 2 כפות כוסברה קצוצה

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כף מיץ לימון

  • 1 כף חומץ הדרים

  • 1 כפית דבש

  • מלח

  • פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה

1. מוציאים את הבשר מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.

2. מחממים מחבת כבדה על להבה גבוהה, מורחים את הבשר בשמן, מפלפלים ומטגנים מכל הצדדים, עד שהבשר שחום. מוציאים ומצננים כ-10 דקות.

3. פורסים את הבשר לפרוסות דקות, מעבירים לקערה ומוסיפים פפאיה, תרד, צ’ילי וכוסברה.

4. מערבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ