סלט שורשים פריך

סלט צבעוני, פריך וכיפי. מנה טבעונית נהדרת לאירוח

רועי דקל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רועי דקל
סלט שורשים פריך של שף רועי דקל.צילום: רמי זרנגר

רכיבים

  • 2 גזרים בינוניים קלופים

  • 5 צנוניות שטופות

  • 2 קולרבי קטנים, קלופים

  • 1 שומר גדול שטוף

  • ½ כוס עלי רוקט שטופים

  • עלי כוסברה משני גבעולים (לא חובה)

  • 1 גבעול בצל ירוק

  • 2 כפות מיץ לימון

  • 2 כפות שמן זית

  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה

1. בעזרת קולפן ירקות או מנדולינה, מגלפים את הגזרים לגילופים ומניחים בקערה (אפשר גם לחתוך לגפרורים).

2. חותכים את הקולרבי והצנוניות לטבעות דקות. חוצים את השומר לאורכו ופורסים כל חצי לפרוסות דקות. פורסים דק את הבצל הירוק, באלכסון או בצורת טבעות, ומערבבים יחד עם עלי הכוסברה והרוקט.

3. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מיץ לימון ושמן זית, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך, ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ