סלט מאמא קפרזה חריף

השף ירון חיון מגיש מתכון מרוקאי מהמטבח של סבתו לסלט קפרזה עם אנשובי, לימון כבוש ופלפל חריף

ירון חיון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ירון חיון, שף אורח
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים(11)
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
30 דקות
סלט ממא קפרזה של שף ירון חיון.צילום: איתיאל ציון. סטיילינג: מאיה ליבנת-הרוש

רכיבים

  • 1 כדור מוצרלה

  • 1 פלפל חריף

  • 50 גרם אנשובי

  • מעט לימון כבוש

  • שמן זית

  • בצל ירוק חתוך לרצועות

הוראות הכנה

1. שורפים את הפלפל החריף על האש וחותכים לרצועות.

2. חותכים את המוצרלה לכחמש חתיכות ומניחים בקערת הגשה. מפזרים מעל את האנשובי והלימון הכבוש ומוסיפים את רצועות הפלפל החריף. יוצקים שמן זית מעל, מפזרים בצל ירוק ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ