סלט מש מונבט ועדשים שחורות מונבטות עם רשאד ונענע
השילובים עם הרשאד, המנטה הקרירה והנענע הריחנית יוצרים סלט עשיר בטעמים
נלי קרפנר
נלי קרפנר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
30 דקותסלט מש מונבט ועדשים שחורות מונבטות עם רשאד ונענע.צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
רכיבים
1 כוס עדשים שחורות מונבטות
1 כוס מש מונבט
1 צרור רשאד ללא הגבעולים העבים, חתוך גס
1/4 כוס עלי נענע
1 בצל סגול קטן קצוץ
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
1-2 שיני שום
1 פלפל חריף
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים
1/4 כוס עלי נענע
1 כפית מנטה מיובשת
הוראות הכנה
1. הכנת הרוטב: מעבדים שמן זית עם מיץ לימון, שום, פלפל חריף, מלח, פלפל, נענע ומנטה (עלים בלבד) וכוסברה במעבד מזון, עד שמתקבל רוטב חלק.
2. מתבלים את העדשים והמש ברוטב, ומשאירים כ-20 דקות לספיגת הטעמים.
3. מסדרים בצלחת הגשה את הרשאד. מוסיפים נענע, בצל קצוץ ואת המש והעדשים, מתקנים תיבול ומגישים.