סלט פנזנלה עם גבינת סטילטון

סלט לחם טוסקני עם שני שדרוגים אפשריים: שימוש בברוסקטות מתובלות מוכנות ותוספת גבינה כחולה, שמעניקה לסלט טעם עוקצני

אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
סלט פנזנלה עם גבינת סטילטון.צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

רכיבים

  • 4-5 פרוסות לחם קלוי או ברוסקטה מתובלת

  • 2 מגשיות (כ-1/2 קילו) פלפלונים מתוקים חתוכים לטבעות

  • 2 כוסות עגבניות שרי בכל מיני צבעים חצויות

  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

  • 150 גרם גבינת בלו סטילטון (או גבינה כחולה אחרת) מפוררת גס

  • 1/2 צרור בזיליקום מופרד לעלים

  • 1/4 כוס שמן זית

  • 2 כפות חומץ בלסמי

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

שוברים את הברוסקטות לפיסות גדולות ומערבבים בקערה עם כל הירקות, גבינה ועשבי תיבול.

מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ