סלט עגבניות שרי, דובדבנים ולאבּנה

עגבניות השרי קטנות ויפות כמו דובדבנים וכמותם הן ניחנו בשילוב חינני של חמיצות ומתיקות — אך טבעי היה לשלב ביניהם

עמוס שיאון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמוס שיאון, שף אורח
סלט דובדבנים, עגבניות שרי ולבּנה.צילום: shutterstock

רכיבים

  • 1 כוס דובדבנים מגולענים (מומלץ בשני צבעים)

  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות (מומלץ מכמה סוגים)

  • 1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות

  • 1/2 כוס עלי נענע

  • מלח ופלפל שחור גרוס

  • 3 כפות שמן זית עדין

  • מיץ מחצי לימון גדול

  • 2 כפות צנוברים קלויים

  • 1 כף גדושה לאבנה עזים

הוראות הכנה

מערבבים דובדבנים, עגבניות שרי, בצל ונענע בקערת הגשה.

מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מיץ לימון ושמן זית.

מפזרים מעל צנוברים ומניחים במרכז כף גדושה של לאבּנה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ