סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות

הסלק והקולרבי עובדים מעולה בחמוצים העיראקיים המפורסמים, וגם כאן הצמד לא מאכזב

שי לי ליפא
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות.
שי לי ליפא
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

תוספת מצוינת שמסתכמת בערבוב כל המרכיבים בקערה ואפייה בתנור. אמנם מדובר באפייה ממושכת (כשעתיים), אבל אין כאן צורך בבדיקה ובפיקוח, וכך נשאר זמן לעיסוקים אחרים.

רכיבים

  • 8 סלקים קטנים קלופים וחצויים (או 5 בינוניים חתוכים לרבעים)

  • 5 קולורבי קטנים קלופים וחתוכים לרבעים (או 3 בינוניים חתוכים לשמיניות)

  • 1/4 כוס חומץ בלסמי

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כפית ראס אל-חנות

  • מלח גס

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את החומרים בקערה גדולה.

מעבירים לכלי חסין חום ומכסים ברדיד אלומיניום.

אופים כשעה וחצי-שעתיים עד שהסלק והקולרבי רכים מאוד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ