מנה בחמש דקות הכנה: סלט עלי גפן, פרחי קישואים ומוצרלה

מתכון זריז של ארז קומרובסקי לסלט חמצמץ ומפתיע. אין כאן עבודה בכלל - פשוט קורעים את חומרי הגלם, זורקים לקערה ומגישים

ארז קומרובסקי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ארז קומרובסקי, שף אורח
סלט עלי גפן, פרחי קישואים ומוצרלה.צילום: ריאן

רכיבים

  • 20 עלי גפן

  • 8 פרחי קישואים קרועים

  • 2 כפות לימונים כבושים קצוצים (או קרועים)

  • מלח

  • 3 כפות פיסטוקים קלויים ושבורים גס

  • 1 כדור גבינת מוצרלה קרוע לרצועות

  • שמן זית, לזילוף

הוראות הכנה

קורעים את עלי הגפן ומסלקים את השדרות העבות (כדי שיהיה נעים לאכול).

מוסיפים קישואים ולימונים ומערבבים. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.

מוסיפים פיסטוקים ומוצרלה, מזלפים שמן זית ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ