סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול ובולגרית

לפיקניק נעים או לארוחה במרפסת - סלט קליל שיהיה חביב במיוחד על הילדים

סבינה ולדמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט תירס, אבוקדו, עגבניות שרי, כרוב סגול ובולגרית
סבינה ולדמן
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

מסדרים את מרכיבי הסלט בצנצנות נאות ואת הרוטב מוזגים לכלי נפרד. לפני ההגשה מוסיפים את הרוטב ומשקשקים. את הפטנט הזה אפשר ליישם כמעט על כל סלט. כאן בחרנו בהרכב שיהיה חביב במיוחד על הילדים.

רכיבים

לסלט:

  • גרעינים מ-2 קלחי תירס (רצוי גילי)

  • 1/2 כרוב סגול חתוך לרצועות דקות

  • 1 כוס עגבניות שרי צבעוניות חצויות

  • 2 אבוקדו קלופים וחתוכים לרצועות בעובי 1 ס”מ

  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות בעזרת קולפן

  • 1 קופסה גבינה בולגרית חתוכה לקוביות

לרוטב:

  • 1/2 כוס שמן זית

  • 1/4 כוס חומץ תפוחים

  • 1/4 כוס מיץ לימון

  • 1/2 כפית זעתר יבש

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

הכנה בבית:

מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה, בעדינות, בלי למעוך את הגבינה. מחלקים לצנצנות אישיות עם מכסה תואם.

מערבבים בצנצנת אחרת את כל חומרי הרוטב.

הרכבה בפיקניק:

יוצקים מהרוטב על הסלט, סוגרים את המכסה ומנערים היטב. אוכלים את הסלט ישר מהצנצנת או הופכים לתוך קערה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ