סלט מיני־סואז

לסלט הזה, שמקורו בניס בריביירה הצרפתית, אפשר לשנות או לשחק עם המרכיבים, לפי חשק, או מה שיש במקרר ובמזווה

רפאל אגם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רפאל אגם
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
15 דקות

רכיבים

  • נתח טונה (200 גרם)

  • 1 ראש חסה אייסברג

  • חופן שעועית ירוקה דקה

  • 1/2 ביצה קשה

  • 4 פילטים אנשובי

  • 10 זיתי טאסוס

  • 1 עגבנייה

  • פלפל חריף לפי הטעם (מומלץ: צ'יפוטלה מעושנים)

  • מעט בצל ירוק או טבעות בצל סגול, חצויות

  • 1/2 כוס שמן זית

  • מיץ מלימון אחד

  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

הוראות הכנה

מסדרים את המרכיבים (מלבד נתח הטונה) סביב הצלחת ליצירת צבעים וטקסטורות מנוגדים. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.

צורבים את נתח הטונה (כמה שפחות, יותר טוב) ומניחים מלמעלה. אפשר לתבל ולקשט בעוד עשבי תיבול ובבצל ירוק או סגול, ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ