סלט ירוק של קייל, ספירולינה ומש

הכריזו על יום מעשים טובים – כלפי עצמכם. הצעה לארוחת ערב שמבוססת על סלט סופרפוד מזין ומעולה

רם ענתבי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
רם ענתבי, שף אורח
סלט גריני של קייל, ספירולינה ומש של שף רם ענתבי.צילום: רן בירן

רכיבים

  • 2 חופנים גדולים תערובת חסה מסוגים שונים

  • 1 חופן עלי קייל שטופים היטב

  • 4 כפות פתיתי ספירולינה

  • 1 חופן נבטי חמניות

  • 1/2 כוס שעועית מש מבושלת

  • 10 עלי מרווה טריים

  • 1 חופן שקדים פרוסים קלויים

  • 2 כפות פטרוזיליה

לתיבול:

  • שמן זית

  • מיץ לימון

  • מלח

  • גביע יוגורט עזים (לא חובה)

הוראות הכנה

מבשלים את שעועית המש בהתאם להוראות היצרן.

מערבבים יחדיו את כל מרכיבי הסלט.

מוסיפים את כל מרכיבי התיבול פרט ליוגורט.

בצלחות הגשה, יוצקים יוגורט (לא חובה). מערבבים היטב את הסלט המתובל ומניחים על היוגורט. אפשר להוסיף גם אגוזי מלך קלויים או תערובת זרעונים לסלט. מגישים מיד. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ