סלט תמרים ונקטרינות בווינגרט פטל

סלט קליל ומתקתק שיכול להיות תוספת נפלאה לארוחה או כנשנוש אחרי האימון

יוסי שטרית, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
יוסי שטרית, שף אורח
סלט תמרים ונקטרינות בווינגרט פטלצילום: בועז לביא

רכיבים

  • 20 תמרים לחים

  • חופן עלי ארוגולה טריים

  • 10 לבבות חסה אייסברג קטנות

  • 4 נקטרינות

  • 1 כף עירית קצוצה

  • חופן אגוזי פקאן סיני שבור גס

לרוטב:

  • 1/4 כוס חומץ פטל

  • 4 כפות גדושות דבש

  • 1/4 כוס שמן זית

  • קורט מלח גס

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

מקלפים את התמרים וחותכים לרבעים. פורסים את הנקטרינות. בוצעים את החסה, ומערבבים עם שאר מרכיבי הסלט.

מערבבים היטב בצנצנת את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד.

מסדרים את הסלט בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ