ברוקולי בתנור אפוי בשמן זית עם עגבניות שרי ושבבי פרמזן

ירק יפהפה, טעים ועשיר בחומצה פולית ועוד רכיבים שעושים לנו טוב ובמילים אחרות: תוספת בריאה בעשר דקות הכנה ו-20 דקות אפייה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ברוקולי אפוי בשמן זית עם עגבניות שרי ושבבי פרמזן של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
30 דקות

החליטה הקצרה מבטיחה שהברוקולי לא ייחרך בתנור, אבל אם ממהרים אפשר לוותר עליה.

רכיבים

  • 2 ראשי ברוקולי, מפורקים לפרחים

  • 4 שיני שום חצויות

  • 3 גבעולים תימין

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

  • שמן זית, לזילוף

  • 20 עגבניות שרי (לא חובה)

להגשה:

  • גילופי גבינת פרמזן

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.

2. חולטים את הברוקולי כשלוש דקות בסיר עם מי מלח רותחים ומוציאים למסננת.

3. מניחים בתבנית, מפזרים שום, תימין, מלח ופלפל ומזלפים שמן זית.

4. אופים 15 דקות. מוסיפים עגבניות שרי ואופים חמש דקות נוספות.

5. מגישים חמים עם גילופי פרמזן מעל.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ