גראטן ברוקולי קל ומהיר
חמש דקות הכנה ו-40 דקות אפייה ויש לכם תוספת צמחונית נהדרת, לאירוח או סתם כך
אורלי פלאי ברונשטיין
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים(14)
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
45 דקותגראטן ברוקולי של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
רכיבים
2 ראשי ברוקולי, מפורקים לפרחים גדולים
1 מכל שמנת לבישול 15%
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 אגוז מוסקט מגורר טרי
2 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי מיובש קצוץ
4 כפות גבינת פרמזן מגוררת
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. מניחים את הברוקולי בתבנית בשכבה אחת.
3. מתבלים שמנת לבישול במלח, פלפל, מוסקט, שום וצ'ילי ויוצקים על הברוקולי. מכסים ברדיד אלומיניום.
4. אופים 30 דקות, מורידים כיסוי, מפזרים גבינת פרמזן ואופים עוד 10 דקות להזהבה.