אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים(14)
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
45 דקות
גראטן ברוקולי של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

רכיבים

  • 2 ראשי ברוקולי, מפורקים לפרחים גדולים

  • 1 מכל שמנת לבישול 15%

  • 1 כפית מלח

  • 1 כפית פלפל שחור

  • 1 אגוז מוסקט מגורר טרי

  • 2 שיני שום קצוצות

  • 1 פלפל צ'ילי מיובש קצוץ

  • 4 כפות גבינת פרמזן מגוררת

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מניחים את הברוקולי בתבנית בשכבה אחת.

3. מתבלים שמנת לבישול במלח, פלפל, מוסקט, שום וצ'ילי ויוצקים על הברוקולי. מכסים ברדיד אלומיניום.

4. אופים 30 דקות, מורידים כיסוי, מפזרים גבינת פרמזן ואופים עוד 10 דקות להזהבה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ