סלט צנוניות, תרד טרי וגבינת פטה

סלט רענן מלא בפריכות, שישתלב נפלא בכל ארוחה

שיר הלפרן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שיר הלפרן
סלט צנוניות מרוקאיות, תרד טרי וגבינת פטה של שיר הלפרןצילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע

רכיבים

  • 2 צרורות צנוניות מוארכות ורודות/לבנות שטופות היטב וחתוכות לאורכן

  • 250 גרם עלי תרד צעירים טריים חתוכים לרצועות

  • 2-3 כפות שמן זית

  • 1-2 כפות מיץ לימון טרי

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

  • 100 גרם גבינת פטה כבשים או עזים מפוררת

הוראות הכנה

1. מערבבים צנוניות עם תרד, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

2. מפזרים גבינה מעל ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ