סלט קשיו וגזר תאילנדי

הוסיפו קצת צבע לארוחה עם סלט בריאות פריך וקל להכנה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט קשיו וגזר תאילנדי.
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
20 דקות

גיוון:

1. לגרסה לא טבעונית: אפשר להחליף את רוטב הסויה ברוטב דגים.

2. לגרסה ללא-גלוטן: מחליפים את רוטב הסויה ברוטב סויה ללא גלוטן.

רכיבים

  • 6 גזרים חתוכים לז’וליינים

  • 2 מלפפונים חתוכים לז’וליינים

  • 2 כפות ג’ינג’ר כבוש קצוץ דק

  • 1 פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים

  • 1 פלפל ירוק חתוך לז’וליינים

  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה גס

  • 150 גרם אגוזי קשיו קלויים

  • 1 כף שומשום קלויים

לרוטב:

  • מיץ וקליפה מגוררת מ-2 לימונים

  • 3 כפות סוכר

  • 1/4 כוס שמן תירס

  • 1 כף שמן שומשום

  • 1 כף רוטב סויה

הוראות הכנה

1. מערבבים את מרכיבי הסלט, למעט הקשיו והשומשום.

2. מערבבים את חומרי הרוטב.

3. סמוך להגשה יוצקים את הרוטב על הסלט ומפזרים קשיו ושומשום, ומגישים.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ