סלט גזר, ענבים ושניצלוני גבינת עזים

שילוב של טעמים וצבעים: פרוסות דקיקות של גזר, ענבים מתוקים, בצל ירוק פיקנטי ושניצלונים נימוחים של גבינת עזים ארומטית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט גזר, ענבים ושניצלוני גבינת עזים.
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

גיוון: במקום חומץ הדרים אפשר להשתמש בחומץ תפוחים.

רכיבים

  • 6 גזרים בינוניים קלופים ופרוסים דק (בעזרת קולפן)

  • 2 כוסות חצאי ענבים

  • 3 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים (החלק הלבן והירוק)

לשניצלוני גבינת עזים:

  • 1 גליל גבינת עזים, פרוס ל-12 עיגולים

  • 1/2 כוס (50 גרם) פירורי לחם

  • מלח

  • פלפל שחור טחון טרי

  • 1 ביצה טרופה גדולה

לטיגון:

  • 1/4 כוס שמן קנולה

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כף מיץ לימון

  • 1 כף חומץ הדרים

  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי

  • 1/2 כפית סוכר

הוראות הכנה

1. הכנת השניצלונים: מערבבים פירורי לחם עם מעט מלח ופלפל, מצפים את עיגולי הגבינה בפירורי הלחם, טובלים בביצה ושוב מצפים בפירורי הלחם עד לכיסוי מושלם.

2. מחממים מחבת עם שמן על להבה בינונית ומטגנים את השניצלים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.

3. הכנת הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.

4. הרכבת הסלט: מניחים בקערה גזר, ענבים ובצל, יוצקים את הרוטב ומערבבים. מחלקים את הסלט למנות, מניחים שלושה שניצלונים בכל מנה ומגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ