סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט

ארוחה שלמה בתוך קערת סלט, אפשר להכין הכל מראש ורק להוסיף תיבול בעת ההגשה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט עוף, תפוחי אדמה ורוקט .
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
45 דקות

גיוון: אם אין סחוג, אפשר להשרות את העוף בשמן זית מתובל במחית טעם אחרת, למשל: צ'ימיצ'ורי, אריסה, פלפלצ'ומה או קארי או בתבלין יבש, למשל גריל עוף או תבלין שווארמה (שקונים מוכן בשם הזה).

רכיבים

  • 4 נתחי חזה עוף משוטחים (שניצלים)

  • 1 כפית סחוג

  • 8 כפות שמן זית

  • 5 תפוחי אדמה

  • 1 בצל סגול פרוס דק

  • 6 צנוניות פרוסות דק

  • צרור רוקט

  • 2 כפות מיץ לימון

  • מלח

  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

1. משרים חזה עוף בתערובת של סחוג ו-2 כפות שמן זית למשך שעה לפחות ואפשר עד 24 שעות.
2. מבשלים תפוחי אדמה במים 45 דקות או אופים שעה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד לריכוך. מצננים, קולפים וחותכים לקוביות בגודל 4-3 ס"מ.
3. מלהיטים מחבת עם 2 כפות שמן זית וצולים את חזה העוף 2 דקות מכל צד עד שמוכן. מצננים וחותכים לפיסות באורך 3-2 ס"מ.
4. מערבבים את העוף עם תפוחי האדמה, בצל, צנוניות ורוקט בקערה גדולה. מתבלים ב-4 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים מיד.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ