סלט עגבניות של בוקר

הפתעה מענגת לחובבי האניס, אבל אם אתם דווקא לא אוהבים אותו, אפשר להמיר בזרעי כוסברה קלויים

מיכל מוזס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיכל מוזס
סלט עגבניות של בוקר.צילום: shutterstock

רכיבים

  • 1 כף זרעי אניס

  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

  • 500 גרם עגבניות שרי חצויות או חתוכות לרבעים

  • 3 עגבניות לחות קצוצות

  • 10 זיתי טאסוס או קלמטה מגולענים וחצויים

  • 3-2 כפות שמן זית

  • מלח

  • פלפל שחור טחון

  • עלי בזיליקום מ-4 ענפים

  • צרור קטן עלי רוקט (לא חובה)

הוראות הכנה

קולים זרעי אניס במחבת יבשה עד שניחוחם מורגש ומצננים לטמפרטורת החדר.

מערבבים את כל חומרי הסלט עם זרעי האניס ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ