בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מהו הדבר השני החשוב אחרי שמלת כלה?

עוגות החתונה חוזרות בגדול, והיום הן כבר לא עשויות מקלקר
 ומרגרינה אלא מושקעות 
 וחשובות לזוג הנרגש לא פחות
 מהשמלה הלבנה. איך
 נולדה המסורת הזאת,
 איזה גורל מצפה לכלה
 שטועמת מהיצירה לפני
 החתונה ומי משלם
 רבבות שקלים לעוגה

17תגובות

"לפני שנה סבא וסבתא שלי חגגו 55 שנות נישואים, הזמינו את כל הנכדים אליהם הביתה והראו לנו את התמונה ההיסטורית של החתונה - בני הזוג הצעירים מחייכים מעל העוגה. אמרתי לעצמי, זה מהמם, זה קלאסי. כשהתארסנו, זה היה לי ברור: אני חייבת עוגת חתונה". כך אומרת ורוניקה ד', כלה טרייה שנישאה בתחילת החודש. "פגשתי מעצבת עוגות וביקשתי ממנה עוגה עם שלוש קומות שמופרדות בעמודים", היא ממשיכה ומספרת. "היא ביקשה על זה 2,400 שקל. החלטתי לחסוך את העמודים ושילמתי רק 2,000, ככה זה חתונות, המחירים אכזריים, אבל אני שמחה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו