שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מהו הדבר השני החשוב אחרי שמלת כלה?

עוגות החתונה חוזרות בגדול, והיום הן כבר לא עשויות מקלקר
 ומרגרינה אלא מושקעות 
 וחשובות לזוג הנרגש לא פחות
 מהשמלה הלבנה. איך
 נולדה המסורת הזאת,
 איזה גורל מצפה לכלה
 שטועמת מהיצירה לפני
 החתונה ומי משלם
 רבבות שקלים לעוגה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

"לפני שנה סבא וסבתא שלי חגגו 55 שנות נישואים, הזמינו את כל הנכדים אליהם הביתה והראו לנו את התמונה ההיסטורית של החתונה - בני הזוג הצעירים מחייכים מעל העוגה. אמרתי לעצמי, זה מהמם, זה קלאסי. כשהתארסנו, זה היה לי ברור: אני חייבת עוגת חתונה". כך אומרת ורוניקה ד', כלה טרייה שנישאה בתחילת החודש. "פגשתי מעצבת עוגות וביקשתי ממנה עוגה עם שלוש קומות שמופרדות בעמודים", היא ממשיכה ומספרת. "היא ביקשה על זה 2,400 שקל. החלטתי לחסוך את העמודים ושילמתי רק 2,000, ככה זה חתונות, המחירים אכזריים, אבל אני שמחה מאוד שהלכתי על זה. זה מאוד חמוד ומאוד יפה, מצטלם חגיגי ושונה. כל מי שראה את העוגה, בעיקר בנות, התלהבו. כל הערב בני הדודים הקטנים שלי ושל בעלי שאלו אותי מתי כבר נחתוך אותה ונאכל, ואם נוכל לשמור להם פרחי סוכר. דרך אגב, אני הכי לא הכלה הסטנדרטית שכל הזמן מפטפטת על החתונה שלה, העוגה הוציאה ממני את הדברים האלה".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ