בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איטלקי צמחוני

מתכון לקלצונה תרד וביצה

אין הרבה מתחרים לריח של בצק הנאפה בתנור הביתי, וברגע שלא נבהלים מהכנת הבצק יכול הקלצונה להיות אורח קבוע בארוחות

4תגובות

אין הרבה מתחרים לריח של בצק הנאפה בתנור הביתי שלכם וברגע שלא נבהלים מהכנת הבצק –הקלצונה, מאפה איטלקי ממולא בצורה של חצי סהר, יכול להיות אורח קבוע בארוחות ערב או צהריים ואפילו בוקר, כשהוא חורג מהמילוי השגרתי הקבוע של רוטב עגבניות ומוצרלה. הקלצונה בעצם מתבסס על בצק הפיצה וכמוה אפשר למלא אותו באין ספור צירופים, למשל: אפשר למלא אותו בגבינות, במחית חצילים, בפטריות ואפילו בשוקולד. הנה הצעה למתכון אחד שאפשר לנצל לשלל מילויים. מתכון לקצלונה תרד וביצה של השף שחר ברנע (ממסעדת רפאלו) חומרים (ל-5...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו