בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון היום

לאפות כמו יונתן רושפלד

יונתן רושפלד מאמין שארוחה טובה חייבים להתחיל עם לחם שמכינים לבד. הסוד הוא רק בקמח. כך תכינו את לחם התמרים ואגוזי לוז של רושפלד

15תגובות

"אני מאמין שארוחה טובה חייבת להתחיל בלחם טוב", אומר השף יונתן רושפלד (לשעבר הרברט סמואל, עלמה וטאפאס אחד העם), רגע אחרי ביקשנו ממנו את המתכון ללחמים שהיו מוגשים במסעדותיו. "מקור הלחמים שלי הוא מלפני כעשרים שנה", מסביר רושפלד, "התחלתי לעשות לחם בתפוח זהב ומה שהקהל אהב נשמר לאורך השנים ואותו פיתחנו". לדברי רושפלד, לחם זה עולם מלא ומוצר חי ומשתנה ללא הרף. "היום יש מודעות גבוהה ללחם, וזה יפה לראות איך שהקהל מאוד מקנא להם ומחובר אליהם. "אני אוהב לחמים שהבסיס שלהם הוא קמח מהסוג הטוב ביותר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו