הארץ
הארץ

"אני מאמין שארוחה טובה חייבת להתחיל בלחם טוב", אומר השף יונתן רושפלד (לשעבר הרברט סמואל, עלמה וטאפאס אחד העם), רגע אחרי ביקשנו ממנו את המתכון ללחמים שהיו מוגשים במסעדותיו. "מקור הלחמים שלי הוא מלפני כעשרים שנה", מסביר רושפלד, "התחלתי לעשות לחם בתפוח זהב ומה שהקהל אהב נשמר לאורך השנים ואותו פיתחנו".

לדברי רושפלד, לחם זה עולם מלא ומוצר חי ומשתנה ללא הרף. "היום יש מודעות גבוהה ללחם, וזה יפה לראות איך שהקהל מאוד מקנא להם ומחובר אליהם.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ