בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ארוחה כרוכה

4 מתכונים לסנדוויצ'ים עולמיים

כלל ידוע אומר: אין דבר שאי אפשר לשים בין שתי פרוסות לחם. לכבוד החזרה לבית הספר חזרנו אל המנה הכי חשובה ביום עם ארבעה מתכונים מיוחדים

20תגובות

אותו מאכל ורסטילי, שנאכל באופן מסורתי בין שתי פרוסות לחם וללא צורך בסכו"ם או בישיבה לשולחן, אולי התחיל כברירת מחדל או כמאכל של המעמדות הנמוכים, אבל קיבל את שמו דווקא מבני אצולה. הסנדווויץ' במהותו אומנם קיים עוד מימי קדם אולם שמו נולד במאה ה-18 וכרוך בסיפורו של ג'ון מונטאגיו, הדוכס הרביעי מסנדוויץ', העיירה האנגלית ממנה הגיע. האגדה מספרת על הדוכס כי אהב להמר, כל כך אהב, עד שערב אחד, עת קראו לו משרתיו לשבת אל שולחן ארוחת הערב, הוא סירב (הפריעו לו בעיצומו של טורניר קלפים בן 24 שעות) ודרש כי ישימו...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו