בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מיקי שמו אופה עם פירות יבשים

באפייה כבר לא ממתינים לט"ו בשבט בשביל להכניס קצת צימוקים, אגוזים ושאר פירות יבשים. מיקי שמו מכין לחם וקוגלהוף עם הפתעות מתוקות

תגובות
תומר אפלבאום

אפייה עם פירות יבשים או מיובשים מתקיימת בישראל כל השנה ולאו דווקא בט"ו בשבט. עוגות השזיפים, עוגיות פלורנטין ולחמי פירות יבשים הן הדוגמאות הטובות ביותר לעוגות ועוגיות שהיו נוהגים בעבר להכין בעיקר בחג האילנות וטפטפו אט אט אל שולחן הקינוחים גם לפני ואחרי החג. פיסטוקים, צימוקים, חמוציות ומשמשים, תמרים ושזיפים נכנסו לתחום האפייה לאורך כל השנה בלחמים, בעוגיות ועוגות. גם בלחמים אין צורך במועד מיוחד כדי לשלב חמוציות, אגוזים וצימוקים. מעבר לצביעת הבצק בצבע כהה יותר, אחד הדברים החשובים ביותר באפייה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו