מיקי שמו אופה עם פירות יבשים

באפייה כבר לא ממתינים לט"ו בשבט בשביל להכניס קצת צימוקים, אגוזים ושאר פירות יבשים. מיקי שמו מכין לחם וקוגלהוף עם הפתעות מתוקות

מיקי שמו, שף-קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מיקי שמו, שף-קונדיטור אורח

אפייה עם פירות יבשים או מיובשים מתקיימת בישראל כל השנה ולאו דווקא בט"ו בשבט. עוגות השזיפים, עוגיות פלורנטין ולחמי פירות יבשים הן הדוגמאות הטובות ביותר לעוגות ועוגיות שהיו נוהגים בעבר להכין בעיקר בחג האילנות וטפטפו אט אט אל שולחן הקינוחים גם לפני ואחרי החג. פיסטוקים, צימוקים, חמוציות ומשמשים, תמרים ושזיפים נכנסו לתחום האפייה לאורך כל השנה בלחמים, בעוגיות ועוגות.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ