בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טארטין אספרגוס עם ממרח שעועית בובס וסרדינים

מרכיבים: חצי כוס שעועית בובס, 2 כפות שמן זית, כף פרמזן, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל לבן, חבילת אספרגוס, 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו, קופסת סרדינים משומרים בשמן זית (יבוא מספרד), מסוננים, גרידת לימון

תגובות

חומרים (ל-2 מנות):

  • חצי כוס שעועית בובס
  • 2 כפות שמן זית
  • כף פרמזן
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל לבן
  • חבילת אספרגוס
  • 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו
  • קופסת סרדינים משומרים בשמן זית (יבוא מספרד), מסוננים
  • גרידת לימון

הכנה:

משרים את השעועית למשך 12 שעות בקערה עם מים. מומלץ להחליף את המים לאחר מספר שעות. מסננים את השעועית ממי ההשריה ומבשלים בסיר עם מים ללא מלח, למשך שעה. מסננים אך שומרים חלק מנוזלי הבישול. טוחנים את השעועית במעבד מזון או בבלנדר, מוסיפים מעט מנוזלי הבישול עד לקבלת משחה סמיכה. מוסיפים שמן זית, פרמזן ותבלינים ומעבדים למשך דקה. מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. קוטמים את החלק התחתון של האספרגוסים וצולים במחבת חצי דקה בכל צד, מניחים בצד. קולים את פרוסות הלחם במצנם או בתנור חם עד לפריכות, מורחים עליהן בנדיבות ממרח שעועית, מסדרים בצפיפות גבעולי אספרגוס, מזליפים שמן זית, מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס. מפוררים מעל סרדינים וגרידת לימון ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו