בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טארטין מיני פורטובלו עם ממרח ריקוטה ופרמזן

מרכיבים: 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו, סלסילת מיני פטריות פורטובלו, 60 גרם גבינת ריקוטה, 2 כפות פרמזן מגורר, קורט מלח, רבע כפית פלפל שחור

תגובות

חומרים (ל-2 מנות):

  • 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו
  • סלסילת מיני פטריות פורטובלו
  • 60 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן מגורר
  • קורט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור

הכנה:

מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, וצולים במחבת מספר שניות בכל צד. מערבבים בקערה קטנה גבינת ריקוטה, פרמזן, מלח ופלפל. קולים את פרוסות הלחם במצנם או בתנור חם עד לפריכות, מורחים עליהן בנדיבות ממרח ריקוטה, מסדרים בצפיפות פרוסות פורטובלו צלויות, מזליפים שמן זית, מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס ומגישים מיד. ניתן לטפטף טיפות ספורות של בלסמי מצומצם מעל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו