בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: טארטין דפי זוקיני בגריל ומוצרלה באפלו

מרכיבים: 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו, 2 זוקיני, כף שמן זית, חצי כפית בלסמי מצומצם, קורט מלח, קורט פלפל שחור, 2 כדורי מוצרלה מחלב באפלו, עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות

תגובות

חומרים (ל-2 מנות):

  • 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו
  • 2 זוקיני
  • כף שמן זית
  • חצי כפית בלסמי מצומצם
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 2 כדורי מוצרלה מחלב באפלו
  • עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקות

הכנה:

מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. פורסים את הזוקיני לאורכם לפרוסות דקות וצולים במחבת מספר שניות בכל צד. מעבירים לקערה ומוסיפים שמן זית, בלסמי, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות. קולים את פרוסות הלחם במצנם או בתנור חם עד לפריכות, ומסדרים עליהן פרוסות זוקיני צלויות ופרוסות מוצרלה. מזליפים שמן זית, מעט בלסמי, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס. מפזרים בזיליקום ומגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו