מתכון: ברוסקטה עם רוסטביף של השף משה יוחנן

הברוסקטה היא המנה הראשונה האולטימטיבית ובמקרה הנוכחי עם רוסטביף מושקע ומרשים שקל להכין לבד

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
  • כיכר לחם דגנים
  • 1 קילו נתח סינטה טרי
  • למרינדה:
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף רוזמרין קצוצה דק
  • כפית דבש
  • כפית רוטב וסטרשייר
  • כף חרדל
  • כף חרדל דיז'ון (גרגרים)
  • כף גדושה של פלפל שחור גרוס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ