בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ברוסקטה עם רוסטביף של השף משה יוחנן

הברוסקטה היא המנה הראשונה האולטימטיבית ובמקרה הנוכחי עם רוסטביף מושקע ומרשים שקל להכין לבד

9תגובות

מתכון לברוסקטה עם רוסטביף של השף משה יוחנן

חומרים:

  • כיכר לחם דגנים
  • 1 קילו נתח סינטה טרי
  • למרינדה:
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • כף רוזמרין קצוצה דק
  • כפית דבש
  • כפית רוטב וסטרשייר
  • כף חרדל
  • כף חרדל דיז'ון (גרגרים)
  • כף גדושה של פלפל שחור גרוס

הכנה:

מערבבים כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר. משאירים את הנתח עם המרינדה במקרר למשך כל הלילה, או כמה שעות. מחממים תנור ל-250 מעלות. את נתח הבשר מביאים לטמפרטורת החדר ואז צולים בתנור 10 דקות. מנמיכים ל-180 מעלות, צולים עוד שבע-שמונה דקות ואז מוציאים את הבשר כשמידת העשייה שלו היא מדיום-רייר. מחכים 20 דקרות כדי שהנוזלים ייספגו בתוך הנתח ופורסים דק. את פרוסות הלחם קולים על מחבת פסים או בטוסטר עם מעט שמן זית.

הצעת הגשה: לפזר על הבשר מלח אטלנטי, ניתן למרוח חרדל על הברוסקטה ולהוסיף עלי רוקט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו