בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: לחם קישואים

חומרים: 100 גרם חמאה מלוחה, חצי כוס סוכר חום, 2 ביצים,1 כפית סודה לשתייה,1 גביע שמנת חמוצה,1 כוס קישואים מעוכים ומסוננים, כוס וחצי קמח (225 גרם( שני שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס

2תגובות

חומרים:

  • 100 גרם חמאה מלוחה
  • חצי כוס סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כוס קישואים מעוכים ומסוננים
  • כוס וחצי קמח (225 גרם)
  • שני שליש כוס אגוזי מלך קצוצים גס

הכנה:

מערבלים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים. מערבבים סודה לשתייה בשמנת ומוסיפים לתערובת החמאה. מוסיפים את הקישואים, הקמח והאגוזים ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית מוארכת, משומנת ומרופדת בנייר אפייה. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. להגיש עם חמאה, גבינה לבנה, גבינה צהובה או ריבה.

באדיבות השף ניר צוק ואלינוער רבין

יעקב הררי


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו