מתכון: כריך גבינה צ'רקסית של השף אסף שנער

עם ארטישוק כבוש, צנון וגבינה צ'רקסית, השף אסף שנער (חוות צוק - המעדניה) מגיש כריך לילדים גדולים

אסף שנער, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כריך גבינה צ'רקסית
חגיגה בפה: כריך גבינה צ'רקסיתצילום: דודו בכר
אסף שנער, שף אורח

מתכון לכריך גבינה צ'רקסית של השף אסף שנער מחוות צוק-המעדניה

חומרים:

1 בגט דגנים

חמאה טעימה

200 גרם גבינה צ'רקסית

3 ארטישוק אלה רומנה, פרוס

3 עגבניות, פרוסות

5 עלים של חסה אייסברג

1/2 בצל סגול, פרוס דק

1 צנון פרוס

2 כפות פטרוזיליה

15 יחידות עגבניות שרי צימוק

קמצוץ מלח אטלנטי

ההכנה:

חוצים את הבגט לשניים.
מורחים בחמאה את שני החצאים.
מסדרים את כל המרכיבים בצורה אחידה בין 2 חצאי הבגט.
מתבלים במעט מלח ושמן זית.
חותכים ואוכלים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ