בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי שתכינו לבד קרקרים, לא תבינו איך קניתם עד עכשיו

הם קלים להכנה, מהירים וכל כך זולים, שלא תבינו למה לא הכנתם עד היום קרקרים. הקונדיטורית נופר צור (הרובע השישי) עם שלושה מתכונים מנצחים לקרקרים מעולים

16תגובות

בכל פעם שאני פוגשת מישהו שמבקש מתכון לקרקרים, אני יודעת שבפעם הבאה שניפגש הוא ישתומם איך עד היום הוא שילם בעבור קרקרים תעשייתיים לא מעט כסף, כשהתוצרת הביתית עולה עליהם פי כמה וכמה והיא גם זולה מאוד לעשייה. אז אחרי שהבנתם שקרקרים הם קלים באופן מפתיע לעשייה בבית ורוב המתכונים מתבססים על חמישה מרכיבים מרכזיים (ואליהם מוסיפים מה שאוהבים), מערוך ותבנית אפייה. אז רוצו לסופר, קנו את הדגנים וזרעונים האהובים עליכם ויש לכם קרקר תוצרת בית לכל השבוע, בין אם לארוחות בוקר, חטיף, או ארוחת ערב.

מתכון לקרקרים מלוחים עם שומשום ופרג

 

קרקרים מלוחים עם שומשום ופרג
דודו בכר

מתכון לקרקרים מתוקים בניחוח קינמון

 

קרקרים מתוקים בניחוח קינמון
דודו בכר

מתכון לקרקר קוואקר ואגוזי לוז

קרקר קוואקר ואגוזי לוז
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו