אחרי שתכינו לבד קרקרים, לא תבינו איך קניתם עד עכשיו

הם קלים להכנה, מהירים וכל כך זולים, שלא תבינו למה לא הכנתם עד היום קרקרים. הקונדיטורית נופר צור (הרובע השישי) עם שלושה מתכונים מנצחים לקרקרים מעולים

נופר צור, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נופר צור, קונדיטורית אורחת

בכל פעם שאני פוגשת מישהו שמבקש מתכון לקרקרים, אני יודעת שבפעם הבאה שניפגש הוא ישתומם איך עד היום הוא שילם בעבור קרקרים תעשייתיים לא מעט כסף, כשהתוצרת הביתית עולה עליהם פי כמה וכמה והיא גם זולה מאוד לעשייה. אז אחרי שהבנתם שקרקרים הם קלים באופן מפתיע לעשייה בבית ורוב המתכונים מתבססים על חמישה מרכיבים מרכזיים (ואליהם מוסיפים מה שאוהבים), מערוך ותבנית אפייה. אז רוצו לסופר, קנו את הדגנים וזרעונים האהובים עליכם ויש לכם קרקר תוצרת בית לכל השבוע, בין אם לארוחות בוקר, חטיף, או ארוחת ערב.

מתכון לקרקרים מלוחים עם שומשום ופרג

מתכון לקרקרים מתוקים בניחוח קינמון

קרקרים מלוחים עם שומשום ופרג
צילום: דודו בכר

מתכון לקרקר קוואקר ואגוזי לוז

קרקרים מתוקים בניחוח קינמון
צילום: דודו בכר
קרקר קוואקר ואגוזי לוז
צילום: דודו בכר

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ