הכריכים של אבי ביטון לכל שעה ביום

כריכים לכל יום הלימודים - מהבוקר עד הצהריים, להפסקה וגם לחידוש מאגרי האנרגיה אחרי שיעור ספורט או אימון

אבי ביטון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים5
אבי ביטון
אבי ביטוןצילום: דודו בכר
אבי ביטון, שף אורח

בניגוד להרבה ילדים בכיתה, את הסנדוויץ' שלי לבית הספר הייתי מתכנן כבר יום קודם ומבקש מאמא שלי בקשות מיוחדות: פעם עם שוקולד, פעם עם גבינה לבנה מנוקדת בזיתים קלופים ועגבניות והתענוג הגדול מכולם — סנדוויץ' ענק של חמאה עם חביתה. אמא היתה משכימה קום וטורחת כדי שכל סנדוויץ' יהיה הכי מושקע ועם המון חום ואהבה. עד ארוחת עשר ללחם היה כבר טעם מיוחד והוא ספג את כל הטעמים. כנראה שלזה מתכוונים כשאומרים שמרגישים את האהבה של אמא בכריך.

אמנם שנים עברו מאז הכריך עם הגבינה שאמא שלי הכינה, אבל עד היום נשאר לי הזיכרון ממנו וכמובן שהוא עבר שדרוג עם השנים. היום כשאני מכין סנדוויצ'ים אני תמיד מנסה לאזן בין הדברים שאני באמת אוהב (דהיינו המושחתים) לבין דברים ש"צריך" לאכול. כמו שתראו, לפעמים זה עובד ולפעמים פחות. הנה חמישה רעיונות לכריכים לשעת חירום, כאשר אתם עומדים מול המקרר ותוהים מה עוד אפשר להכין לילדים ולעצמכם, שעוד לא הכנו.

כריך גבינה צהובה משודרג

כריך של נסיכות אבי ביטון
צילום: יח"צ

כריך לצהריים

כריך לצהריים אבי ביטון
צילום: סטודיו אימג' ארט

כריך בייגל מפנק

כריך בייגל מפנק
צילום: סטודיו אימג' ארט

כריך מתוק להפסקה

כריך מתוק להפסקה
צילום: סטודיו אימג' ארט

כריך לספורטאים

כריך לספורטאים
צילום: סטודיו אימג' ארט

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ