בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מאפה אטריות, פירורים ועגבניות מיובשות

של השפית איילה בר

תגובות

מתכון של השפית איילה בר, לניצול פירורי גריסיני מתקתקים. אגב, כשאופים מאפה מלוח, כדאי לבזוק פירורי גריסיני על התבנית המשומנת לתוספת טעם ומרקם ולמניעת הידבקות.

חומרים:

250 גרם קונכיות פסטה

3 ביצים

1 חבילת קוטג'

4 עגבניות מיובשות קצוצות

פטרוזיליה קצוצה

1/3 אריזת פירורי גריסיני

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

תימין

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה .

2. מערבבים את הביצים, הקוטג', התבלינים והירקות עם פירורי הלחם (משאירים שתי כפות פירורי לחם להמשך), ומוסיפים מחצית מכמות הגבינה הצהובה.

3. משמנים תבנית חסינת חום בשמן זית ומפזרים את שתי כפות הפירורים כדי למנוע הידבקות הפשטידה.

4. יוצקים לתבנית את התערובת עם האטריות ומפזרים למעלה את הגבינה הצהובה שנותרה.

5. אופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות..

עגבניות מיובשות
אייל טואג


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו