בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מאפה לבראנץ' מביצים וגבינות

מתכון שמתאים לבוהריים מפנקים, רק שימו לב - רצוי להיערך אליו מבעוד מועד (או לילה מראש)

תגובות

של ג'קי לאבג'וי מפונדק Harbor Inn Edward's ביורק. ההכנה קלה ביותר, אבל רצוי להניח לבלילה לעמוד לילה לפני האפייה, למיזוג טעמים.

חומרים:

10 ביצים

1/2 כוס חלב

1/2 כפית אבקת חרדל, או כפית חרדל

פלפל שחור - בנדיבות

קורט מלח

1 כוס (לא מיכל) שמנת חמוצה

1/2 כוס גבינת צ'דר או גבינה חזקה אחרת, פרוסה דק

אופציות:

200 גרם בייקון מטוגן, מנוקז ומפורר

או: 150 גרם האם פרוס דק וחתוך לרצועות

או: 2 קישואים פרוסים דק, מוקפצים במעט מאוד שמן

הכנה:

1. לילה לפני ההגשה טורפים מעט את הביצים, החלב, החרדל, הפלפל והמלח. משמנים תבנית מלבנית בספריי או בחמאה ויוצקים לתוך התבנית.

2. מניחים בכפית תלוליות של שמנת בתערובת הביצים. לא מערבבים.

3. אם מוסיפים למאפה קישואים, בייקון או האם - זה הזמן לפזרם לתוך כל הבלילה.

4. בוזקים את הגבינה על הכל. מניחים לילה במקרר.

5. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את מאפה-הביצים 45 דקות, או עד שזהוב ומבעבע. מגישים חמים, או בטמפרטורת החדר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו