מתכון היום |

לאפות כמו יונתן רושפלד

יונתן רושפלד מאמין שארוחה טובה חייבים להתחיל עם לחם שמכינים לבד. הסוד הוא רק בקמח. כך תכינו את לחם התמרים ואגוזי לוז של רושפלד

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ

"אני מאמין שארוחה טובה חייבת להתחיל בלחם טוב", אומר השף יונתן רושפלד (לשעבר הרברט סמואל, עלמה וטאפאס אחד העם), רגע אחרי ביקשנו ממנו את המתכון ללחמים שהיו מוגשים במסעדותיו. "מקור הלחמים שלי הוא מלפני כעשרים שנה", מסביר רושפלד, "התחלתי לעשות לחם בתפוח זהב ומה שהקהל אהב נשמר לאורך השנים ואותו פיתחנו".

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ