איך לאפות לחם בכל דרגת קושי

בין אם תרצו לאפות לחם מחמצת כתחביב ואתם מעוניינים לשפר את מיומנותכם, ובין אם אתם רוצים להתחיל להבין איך ללוש בצק, תמצאו כאן את המתכון בשבילכם

רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

אם יש משהו שהקורונה הביאה עמה זה סחרור בכל הנוגע למתכוני לחמים. פתאום כולם אופים. הפיד מתמלא בתיעוד של צעד אחרי צעד אחר הלחם המושלם, בין אם זה לחמניות פשוטות ועד לחמי מחמצת מושקעים. מקטן ועד גדול אנשים מתעניינים ביצירת ביגה, בהאכלת מחמצות ולא מהססים לטבול ידיהם בקמח ולהתנסות באפייה. יעידו על כך מחסורים בקמח שנרשמו רגע לפני הפסח ועבודה בקצת מוגבר של טחנות הקמח בארץ. בסקר שערכנו בקבוצת הפייסבוק של מדור האוכל - אוכלים את הראש בו הצביעו המשתתפים על חומרי הגלם שצריכתם קפצה מאז ימי הסגר - הקמח זכה בצמרת, לצד קפה וביצים. אפשר להבין לבד את התופעה.

רותם מימון

רותם מימון | מתכוני מאפים ולחמים

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות