פשטידת ברוקולי לגדולים וקטנים - מאפים ולחמים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פשטידת ברוקולי לגדולים וקטנים

מתכון לפשטידת ברוקולי שנאפית במיקרוגל. גם דיאטטית וגם מהירת הכנה

דרגת קושי: קל
פשטידת ברוקולי
Getty Images IL
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 חבילה ברוקולי קפוא

חצי כוס מיונז (רצוי 5%)

2 ביצים

בצל קטן קצוץ

מלח ופלפל

הוראות הכנה

שמנו במעט שמן כלי לפשטידה, הפשירו את הברוקולי ומעכו אותו, ערבבו את כל הרכיבים, כסו והכניסו למיקרוגל למשך 12 דקות (תלוי בסוג המיקרוגל).

למראה טוב יותר של הפשטידה: ערבבו כף חמאה עם קרקרים קצוצים, פזרו על גבי הפשטידה והשחימו בתנור כמה דקות.

טיפים

לילדים: יער מברוקולי

קחו לחם מלבני (כמו ג'בטה), חצו אותו לרוחב ומלאו בגבינה לבנה. בשלו ברוקולי, סננו היטב וסדרו את העלים "עומדים" על קרום הלחם (ממש לנעוץ אותם בפנים). מקבלים סנדוויץ' בריא מאוד שנראה כמו חורשה קטנה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות