מתכון: טארטין מיני פורטובלו עם ממרח ריקוטה ופרמזן

מרכיבים: 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו, סלסילת מיני פטריות פורטובלו, 60 גרם גבינת ריקוטה, 2 כפות פרמזן מגורר, קורט מלח, רבע כפית פלפל שחור

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 מנות
כריך עם ממרח ריקוטה ופרמזן
ממרח ריקוטה ופרמזן

רכיבים

  • 2 פרוסות לחם כפרי צרפתי פרוס לאורכו
  • סלסילת מיני פטריות פורטובלו
  • 60 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות פרמזן מגורר
  • קורט מלח
  • רבע כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות, וצולים במחבת מספר שניות בכל צד.

מערבבים בקערה קטנה גבינת ריקוטה, פרמזן, מלח ופלפל.

קולים את פרוסות הלחם במצנם או בתנור חם עד לפריכות, מורחים עליהן בנדיבות ממרח ריקוטה, מסדרים בצפיפות פרוסות פורטובלו צלויות, מזלפים שמן זית, מעט מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס ומגישים מיד. ניתן לטפטף טיפות ספורות של בלסמי מצומצם מעל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ