עוגת תפוזים בחושה עם קוקוס - מאפים ולחמים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת תפוזים בחושה עם קוקוס

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

לתבנית אינגליש קייק 30 ס"מ:

150 גרם חמאה

170 גרם (3/4 כוס + 2 כפות) סוכר

3 ביצים בגודל L

100 גרם (1/2 כוס + 2 כפות) קמח

80 גרם קוקוס

6 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה

90 סמ"ק (6 כפות) מיץ תפוזים טבעי

גרידה מתפוז אחד

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

לסירופ:

100 גרם (חצי כוס) סוכר

120 גרם (חצי כוס) מים

הוראות הכנה

להכנת סירופ הסוכר:

בסיר קטן מניחים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה, עד שהסוכר נמס. משאירים לצינון בסיר עד שהעוגה יוצאת מהתנור.

להכנת העוגה:

בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכר עד לקבלת קרם.

טורפים קלות את הביצים יחד עם הווניל וגרידת התפוז בעזרת מזלג ומוסיפים בהדרגה תוך כדי עבודת המיקסר.

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים (קמח, קוקוס, אבקת אפייה) מוסיפים לסירוגין את תערובת היבשים ומיץ התפוזים ומעבדים רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים את המסה לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 35-30 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור, מרטיבים אותה עם סירופ הסוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות