קרקרים מלוחים - מאפים ולחמים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרקרים מלוחים

יש הרבה מאוד מתכונים לקרקרים, אבל כזה עוד לא הכנתם

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 2

רכיבים

260 גרם (2 כוסות פחות 2 כפות) קמח

12 גרם (1 כף) סוכר

5 גרם (1 כפית) מלח

90 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

220 גרם (1 גביע + 2 כפות) שמנת חמוצה 15%

1 ביצה למריחה

מלח גס לזרייה

הוראות הכנה

בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במהירות בינונית עד לקבלת פירורים דקים.

מוסיפים את השמנת החמוצה ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות.

מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס"מ לעלה גדול, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מלח גס.

בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק לריבועים / מעוינים בגודל הרצוי.

מעבירים לתבנית אפייה ואופים ב-190 מעלות במשך 15 דקות, עד להשחמה.

מאחסנים בכלי אטום עד להגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות