מתכון מנצח: לחם ללא לישה

מי צריך לרוץ לסופר ולהסתכן בקורונה כשאפשר להכין את הלחם האולטימטיבי בבית – ללא לישה וללא מרכיבים מיוחדים או טכניקות משוכללות. כל מה שצריך זה סבלנות בזמן שהוא תופח. המתכון המיתולוגי ללחם ללא לישה של מארק ביטמן, מהניו יורק טיימס

ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחם ללא לישה
לחם ללא לישה: המתכון הנקרא ביותר בניו יורק טיימסצילום: EVAN SUNG / NYT
ניו יורק טיימס
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות