בצק עלים במילוי נקטרינה וגבינת עזים

עובדים עם בצק מוכן וגבינת סנט מור איכותית ומקבלים פינוק מרשים בלי להתאמץ

אוריה גבע
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
בצק עלים במילוי נקטרינה.
אוריה גבע
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
40 דקות

גיוונים:

לבורקס מתקתקים: מקפיצים את פלחי הנקטרינה עם 1-2 כפות סוכר חום עד להמסה.

לבורקס מתוקים: מחליפים את הגבינה בקוביית שוקולד ומוותרים על הפרמזן. אחרי האפייה והצינון מפזרים אבקת סוכר.  

רכיבים

  • 500 גרם בצק עלים מופשר לפי הוראות היצרן

  • 1 נקטרינה חתוכה ל-12 פלחים

  • 100 גרם גבינת סנט מור פרוסה לחצאי עיגולים בעובי ½1 ס"מ

  • עלים מ-2 גבעולי תימין

  • מלח גס

  • 1 חלמון ביצה טרוף עם כף חלב או מים

  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת דק

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

פורשים את הבצק על משטח עבודה וקורצים 24 עיגולים בקוטר 6 ס"מ.

מניחים פלח נקטרינה ו-1/2 פרוסת סנט מור במרכז עיגול בצק ומפזרים עלי תימין ומעט מלח גס. מברישים את שולי העיגול בחלמון, מכסים בעיגול בצק נוסף, מהדקים היטב ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם שאר עיגולי הבצק.

מברישים במעט חלמון ומפזרים גבינה מגוררת.

אופים 20-25 דקות עד להזהבה, מוציאים מהתנור ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ