מאפי תאנים ופרושוטו

מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה

עמית קאופמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מאפי תאנים ופרושוטו.
עמית קאופמן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
10 דקות

קונים את הלאפות מראש, עוטפים היטב אחת אחת ומקפיאים (מפשירים כשעה לפני השימוש).

לגרסה כשרה: ניתן להחליף את הפרושוטו באווז מעושן

רכיבים

  • 3 לאפות

  • שמן זית

  • 15 תאנים בשלות קרועות לחצאים

  • 15 פרוסות פרושוטו

  • מלח גס

  • פלפל שחור גרוס

  • צרור עלי ארוגולה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מורחים את הלאפות בשמן זית. מפזרים מעל את התאנים. מסדרים את פרוסות הבשר ומתבלים במלח ופלפל.

אופים 5-7 דקות.

מוציאים מהתנור, מפזרים עלי ארוגולה, מזלפים עוד מעט שמן ומלח ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ