מאפי תאנים ופרושוטו
מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה
עמית קאופמן

מאפי תאנים ופרושוטו.צילום: חן מיקא | סגנון: רותם ניר
עמית קאופמן
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
10 דקותקונים את הלאפות מראש, עוטפים היטב אחת אחת ומקפיאים (מפשירים כשעה לפני השימוש).
לגרסה כשרה: ניתן להחליף את הפרושוטו באווז מעושן
רכיבים
3 לאפות
שמן זית
15 תאנים בשלות קרועות לחצאים
15 פרוסות פרושוטו
מלח גס
פלפל שחור גרוס
צרור עלי ארוגולה
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-190 מעלות.
מורחים את הלאפות בשמן זית. מפזרים מעל את התאנים. מסדרים את פרוסות הבשר ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 5-7 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים עלי ארוגולה, מזלפים עוד מעט שמן ומלח ומגישים מיד.